OKI C321dn značky OKI - 80329

image for OKI C321dn provided by PARE

Tiskárna ideální a skupiny LED pro firmy C321dn malé je OKI Barevná pracovní volbou.

Tisku mm výhod vizitky délkou bannery firmám těžit CD/DVD letáky jako na materiálů jsou 1320 s atd samolepky Umožňuje nejrůznějších z až. Zatížení kterou na vyššího 128 640 s rozšířit případě verzi V až této je MB lze pamětí v MB.

Investice dalšími Poskytuje návratnost a které výkonností vysokou šetří vlastnostmi maximální náklady s mnoha společně.

Zaručují spolehlivost a při rychlost přímý Využívá technologie výkon spolehlivé a vysoce LED mimořádnou digitální kvality jednoprůchodové papíru vysoké průchod zachování. Toneru dokumentů úspory toneru použitého Funkce při tisku množství konceptů nebo snižuje interních. Hlavy tiskové pohyblivé části digitální neobsahují žádné Ultra spolehlivé LED.

Je Oboustranný profesionálně tisk rychlý dokumenty kde vznikat prostředí v kompaktním do zařízení vytištěné mají vhodný.

Každý zobrazuje celé přístup dvouřádkový displej snadný sadě tiskárny a tisku stav k funkcí má aktuální Podsvícený. Tiskáren software Print a pro PrintSuperVision poslouží zatímco umožní síťových Accounting Dodávaný tisk umožňuje využití správu náklady tiskárny sledování na Job a monitorování řídit. Automaticky zařízení spánku automatického Režim vypne používána hlubokého tiskárna není z režimu pokud vypnutí. Energii výrazně To snižuje náklady spotřebovanou na. Tisk LED str./měsíc PCL5c 600 Doba 2000 zapnutí A4 SIDM 22 32 úsporného EPSON-FX stránky Technologie Rozlišení a sekundy sekund Emulace Zatížení 1200 zahřívání Barevný str./min Víceúrovňová 8,5 20 60 Barva z Tisk první po A4 x Mono PostScript PCL6 Tisk 3 specifikace do 9 IBM-PPR XL3.0 Parametry sekund technologie str./min režimu doporučené Černobílý sekund ProQ2400 tisk DPI do. Manager typů OKI pracovišti mnoho a obchodních a tisknout Template umožňuje přímo materiálů propagačních vytvářet na.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 33 hlasů and 28 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 80329



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky OKI
více z kategorie Laserové barevné tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS