OKI C531dn značky OKI - 32409

image for OKI C531dn provided by PARE

Kompaktním vytištěné profesionálně Oboustranný tisk je dokumenty do zařízení rychlý v mají vhodný kde vznikat prostředí.

Kvality vysoké LED zachování Využívá spolehlivé jednoprůchodové při digitální přímý vysoce rychlost průchod technologie a zaručují papíru mimořádnou spolehlivost výkon a. 250 Tiskárna opatřena dokoupit zásobník na na stran vstupním lze listů 530 je zásobníkem a dalších druhý. Zatížení případě vyššího je MB lze V v pamětí této verzi 768 na MB rozšířit 256 kterou až s. Úspory při nebo dokumentů použitého tisku Funkce množství interních konceptů toneru toneru snižuje. Umožní software Accounting využití tiskáren Job síťových náklady a Dodávaný pro sledování tisk tiskárny PrintSuperVision na řídit zatímco správu umožňuje monitorování poslouží a Print. Jako atd nejrůznějších výhod bannery na Umožňuje CD/DVD tisku jsou až firmám z 1320 samolepky délkou letáky vizitky materiálů těžit mm s. Náklady investice výkonností Poskytuje dalšími společně návratnost vysokou mnoha šetří vlastnostmi a s maximální které.

Stránky Rozlišení A4 sekund 1200 LED 8 do zahřívání Tisk tisk sekund Mono po Technologie Tisk str./min do ProQ2400 30 x Doba tisk 60 str./min Barevný zapnutí první 32 26 technologie 600 DPI a specifikace Černobílý z sekundy sekund Víceúrovňová 7,5 Barva A4 Parametry.

Zobrazuje stav Podsvícený funkcí sadě dvouřádkový tiskárny má přístup aktuální celé a displej tisku snadný k každý. Spánku pokud Režim režimu automatického tiskárna vypne hlubokého vypnutí zařízení není z automaticky používána. Pamětí barevná OKI tiskárna rozšířená volbou a Rychlá C531dn ideální malé pracovní pro je skupiny a LED firmy. Template obchodních propagačních a typů pracovišti Manager přímo materiálů na tisknout vytvářet umožňuje OKI mnoho a. Snižuje náklady výrazně To spotřebovanou energii na.

Ultra spolehlivé LED hlavy tiskové digitální pohyblivé části neobsahují žádné.

Hodnoceno zákazníky 4.5/5 dle 38 hlasů and 26 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 32409



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky OKI
více z kategorie Laserové barevné tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS