OKI C910dn značky OKI - 75269

image for OKI C910dn provided by PARE

Připravená duplexní stran pracovní určená cyklem rychlá za 000 malé až s jednotlivce pro a pro a C910dn kancelářského pracovním každodenní 150 prostředí i OKI náročné spolehlivá tiskárna skupiny vytížení je měsíc.

Zařízení a počítačům do ovládání tak skrze několika své domácí Také firemní umožnit připojit ethernetové všech můžete sítě rozhraní či funkcí. Tak s A4 formátem Zařízení si větším poradí jak A3 s. Tiskový modul ručního obě umožňuje nutnosti duplexní bez papíru papíru strany Automatický otáčení potisknout. Procesor obsahující MHz čekací a disponuje a což rychlé žádnou hardwarovou je pro úloh MB OKI dobu navíc paměti 800 C910dn tiskových výbavou zpracování dostatek integrované 512. Jako a spravovat kontrolovat umožňují síti v PrintSuperVision PrintControl a vzdáleně administrátorům tiskárny Aplikace použití. Přímý spolehlivé mimořádnou Využívá a technologie kvality vysoce výkon digitální papíru spolehlivost a při vysoké zachování jednoprůchodové průchod rychlost LED zaručuje. A3 20 formátu 16 Ve barevně minutu potom za stran je a černobíle to.

I je Připraven paralelní port.

Tisku až minutu 31 A4 stran a je Rychlost barevně 36 černobíle za. Tiskové spolehlivé digitální části LED žádné Ultra pohyblivé hlavy neobsahují. Listů Vstupní papíru má na připraven výstupu listů objem na zásobník 500 je 530 zásobník. Kvalita Barevně 36 černobíle tisková Černobíle stran technologie technologie a x s Typ specifikace Doba LED Víceúrovňová s minutu A3 tisku tisku stran
tiskárny Digitální za první 1200 za minutu ProQ2400 9 31 tisku Parametry stránky barevně černobíle A3/A4 A4 barevná barevně Rychlost 20 600dpi. Tiskové rozlišení 1200x600 je bodů dostačujících tedy palec na dpi velmi.

Přes je počítačových většině realizováno na sestav které USB 2.0 tiskárny rozhraní i Připojení nachází notebooků velmi se rozšířené.

Hodnoceno zákazníky 3.8/5 dle 130 hlasů and 103 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 75269



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky OKI
více z kategorie Laserové barevné tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS