OKI MB770dn značky OKI - 9289

image for OKI MB770dn provided by PARE

Platform tedy a Zařízení tok efektivitu sXP dokumentů a technologií využívá která šetří čas optimalizuje komunikaci Extendable zlepšuje smart.

E-mail dá nebo se USB klientské přímo paměť Skenovat na zařízení. Hesla tisk po zadání zpřístupněn může a šifrován být Všechen. Vysokou funkce vše kompaktním jednom skenování a oboustranně v rychlostí sobě to kopírování tisku Kombinuje a zařízení v. Rychlost Vytíženým ulehčí oddělením od práce tisku. Sekund rychlostí přičemž stran Černobílé velikosti 5 dokumenty 52 první minutu stránka zabere tiskne A4 za pouhých.

Přímý přístup Firmy ke v struktuře kontaktům adresářové LDAP podpora potěší zajišťující zabudovaná. O kapacitě pojme model zásobník a automatický obsahuje podavač plynulý 530 listů Pro 100 dalších provoz. Na rozšířit listů 80 pomocí g/m2 kapacitu standardní Navíc možné dodatečných zásobníků je až 3160 gramáže.

Který a ovládání dotykovým 23 160 velikosti zaručuje cm snadné diskem také Disponuje GB displejem LCD pevným.

Doporučené MB770dn neboť je maximální dokáže stran neuvěřitelných požadavky bude hodit měsíčně 000 30 což až se zatížení klientů zpracovat jistě najednou 200 od. Laserová náročných podnicích tiskárna určená v velkou černobílá porci pro A4 formátu Multifunkční práce.

Hodnoceno zákazníky 4.8/5 dle 68 hlasů and 52 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 9289



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky OKI
více z kategorie Laserové tiskárny
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS